26 Ocak 2014 Pazar

Küçük Bir Bilgi Verme Zamanı!.. :)

Atlar ve Boyunları!..
 Memeli hayvanların,özellikle de atların bedenlerinde başla bağlantılı olarak göğüs ve cidago'ya kadar uzanan bölümdür.Atların baş-boyun kısımları ırk,kan ve doğuş kısımlarına göre değişik biçimler alır. Atlarda baş-boyun çeşitleri; normal,kuğu boyun,yuvarlak,doğru boyun,yana eğik boyun,geyik boyun..
Sizinle bu bilgimi paylaşmak istedim. :) 
  Modern,çağdaş ve bol bilginin bulunduğu bir zamanda yaşıyoruz.Neden bu bilgilerden mahrum kalasın?!.. Bazen öyle bir ortam olur ki herkes sessiz..Herşey konuşulmuştur.O sessiz ortamı bir bilgin ile aydınlatabilir ve canlandırabilirsin. ;) Veya yine bir ortamdasınız.Herkes bilgilerini konuşuyor.Sen böyle bakıyorsun.Ortama yabancı kalıyorsun.Ortamda sessiz duruyorsun.Bu hiç iyi bir durum değil.Sende bilgili,kültürlü biri olmak istiyorsan bol bol araştır ve oku. ;) 

  "Güzel bir bilgi ama ne alaka?!"diyeceksiniz.Uzun süredir aklımdaydı sizinle her konuda böyle küçük bilgiler paylaşmak.. Bugüne nasipmiş.Arada bir sizinle böyle küçük bilgiler paylaşmayı düşünüyorum.Umarım bu kararım sizi de çok mutlu eder. :)  

Hiç yorum yok :